Geen baard, geen koning

 

We kunnen er niet meer omheen: koning Willem Alexander met baard ziet er zó goed uit.

 

Ik heb dit gesprek weleens met Franska gehad. Dat ik mannen met een baardje er juist heel goed uit vind zien, terwijl zij het helemaal niks vindt. Dus waarschijnlijk is ze het vandaag ook niet met me eens, maar mijn hemel, wat ziet Willem Alexander er goed uit met een baard. 

 

Afgelopen week was onze koning op twee verschillende gelegenheden gespot met gezichtsbeharing en dat doet men denken dat het een baardje is dat zal blijven. Het is trouwens niet de eerste keer dat hij hiermee is gesignaleerd: in 2017 had hij er ook al een tijdens de uitvaart van de vader van Máxima. De baard was, jammer genoeg, snel verleden tijd. Sindsdien pleiten mensen op sociale media voor de koninklijke baard. Er is zelfs een heuse Facebook-pagina: ‘Zonder baard geen koning’ en die heeft al bijna 55.000 likes. Lachen! 

 

Nu ben ik even heel benieuwd: zit jij in mijn team (team baard) of in Franska’s team (team zonder baard)? Voordat je kan antwoorden, hieronder wat foto’s. 

 


 


 


 


 
Wat vind jij?

Wat vind jij beter?

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn