Gaat George Clooney naar Nederland verhuizen?

 

Nou jaaaa, wat is dít dan weer? Ik ben echt wel fan van ons land, maar ik kan me niet voorstellen waarom een A-Lister hier per se zou willen wonen.

 

 

 

Jaren geleden ging al het gerucht dat Brad Pitt een optrekje in Amsterdam zou hebben gekocht (bleek niet zo te zijn, hij hield wel erg veel van onze hoofdstad) en ook Justin Bieber zou een Amsterdammer wonen. Maar helaas, ook dat bleek fake news. Driemaal scheepsrecht dan maar..? Want als we de geruchten mogen geloven, wordt George Clooney binnenkort een inwoner van ons kikkerlandje. Maar die gaat dan níet in Amsterdam wonen.

 

Maaaaar in het altijd mooie, exotische en pittoreske Voorburg. HAHA. Hoe hilarisch zou het zijn als één van de beste acteurs terecht zou komen in een voorstadje van Den Haag? Zo gek is dat trouwens niet, want zijn vrouw Amal werkt al jaren voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Tsja, wonen in een hotel begint toch een beetje te vervelen. Dus zouden ze een villa hebben gekocht voor maar liefst 2,6 miljoen, in de straat Oosteinde in Voorburg.

 

Het koppel zou al gespot zijn in het centrum van Den Haag, mister Clooney himself zou zelfs al een kapper én een bakker hebben bezocht. Zou het dan echt? Volgens de buren van de verkochte villa is er niets van waar; ‘er komt een jonge vent wonen die een beetje om hem lijkt.’ Bummer.

 

Maar dan wordt de voormalig eigenaar gebeld met de vraag of hij het inderdaad aan George Clooney heeft verkocht. Het antwoord? ‘Ja, dat klopt.’ Dit kan natuurlijk een hartstikke leuke publiciteitsstunt zijn van hem, maar hoe vet zou het zijn? Den Haag was laatst al eens hartstikke positief in het Amerikaanse nieuws, dus wie weet heeft dat hem wel het zetje gegeven. Hebben Haagse en/of Voorburgse lezers ‘m al gespot? Ik ben héél benieuwd.

 

 

Bron: AD.nl

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer