FRANSKA X DUIFHUIZEN

 

Franska’s top 10 favoriete zomer­tassen onder de 100 euro

 

De zomer komt er weer aan en dat betekent zon, zee, strand. Maar ook een nieuwe zomerse tas. Maar geen zorgen, we hebben de leukste alvast voor je op een rijtje gezet.

 

Even een gevalletje herkenbaar zo op de vrijdagmiddag. De zomer is alweer bijna begonnen. Het weer wordt weer ontzettend lekker. Je wil hele dagen alleen maar op het terras zitten. Maar probleem: je garderobe mag wel een kleine oppepper gebruiken. Want al die donkere kleurtjes in dat warme weer, daar word je nu niet heel blij van. En tja, bij een nieuwe zomergarderobe kan een leuke tas natuurlijk niet missen.
 
Maar… Probleempje nummer twee. Als je eenmaal opzoek gaat naar zo’n mooie, leuke, gezellige, zomerse tas, kom je er heel gemakkelijk wel een paar tegen die makkelijk boven de €200,- uitkomen. En om nou zoveel geld uit te geven aan een leuke oppepper is natuurlijk wel een beetje veel. Daarom dachten Franska en ik dat we jullie wel eventjes op weg konden helpen. We hebben alvast een fijne selectie voor je gemaakt voor alle tassen die bij ons in het online winkelmandje zitten van onder de €100,-. Ja, aardig van ons, hé? Laat je ons op Facebook weten welke jij vindt dat we sowieso moeten kopen? Of welke jij zou kopen?

 

 

 

 

 

Firenze shopper in het zwart, €39,95

 

 

Charm Canary Wharf crossbody tas in lichtblauw, €25,-

 

 

Firenze handtas in nude, €39,95

 

 

Emmy Wieleman Sakura handtas in blauw, €79,95

 

 

Inyati Claudine handtas in nude, €71,95

 

 

Inyati Coco handtas in rosewood, €79.95

 

 

Firenze handtas in taupe, €39,95
 

 

 

Daniele Donati handtas in lichtblauw, €44,95

 

 

Charm handtas in roze, €24,95

 

 

 

 

 

Graag gedaan,
trouwens ;-)

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn