Het blijft maar feest vandaag. Ik heb nu wel zo’n luxe prijs om weg te geven, je moet er alleen even voor naar Rotterdam.

 

 

Want daar zit Retreat, een heel bijzondere cosmeticashop met internationale allure. Het is alsof je in een chic en smaakvol appartement in Parijs bent beland, met hoge plafonds, vier meter hoge deuren en een aaneenschakeling van de meest luxueuze materialen en behandelingen.

 

 

Speciaal voor de 5e verjaardag van Franska.nl mag ik deze superduper behandeling weggeven en meine Güte, wat is het heerlijk. De gepatenteerde Cosmydor Aqua Diamond Peel verbetert de structuur van de huid waardoor die duidelijk egaler wordt. Deze behandeling verhoogt namelijk de productie van jonge huidcellen van binnenuit. De actieve ingrediënten in de producten van Cosmydor worden zowel tijdens als na de behandeling aangebracht, waardoor deze een bijzonder langdurig effect hebben. De intense dieptereiniging wordt heel nauwkeurig gedaan en is uiteraard aangepast aan de conditie en gevoeligheid van je huid.

 

 

Dankzij de werking van de zachte luchtomwentelingen en het vacuümeffect, wordt je huid gestimuleerd en geëgaliseerd. Het Unifying Coffee Seed Serum wordt daarbij effectief in de huid ingesloten en dat stimuleert dan weer de aanmaak van collageen, met een frisse look als resultaat. Hoe geweldig is dat?!

 

Deze bijzondere behandeling kost 150 euro maar ik mag ‘m zomaar weggeven. Het enige dat je moet doen is een reactie onder dit Facebookbericht achterlaten of een mailtje sturen aan winnen@franska.nl. En afreizen naar Rotterdam natuurlijk, want de behandeling in de Retreat Boutique wordt daar, op die prachtige locatie aangeboden.
 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit