Pomtidom, de volgende winactie is alweer aan de beurt. Zit je er klaar voor? Komt ie. 

 

 

Even tussen jou en mij: wist je dat wij vrouwen soms tot wel twintig jaar last kunnen hebben van de overgang? En wat word je er soms een heks van hè, niet te geloven! Die vervelende overgang is een onoverkomelijk en onomkeerbaar proces waar je helaas niets aan kan doen, maar hoe je ermee omgaat is altijd een keuze. Dus wat kies jij?

 

Verlang je nog naar de persoon die je was voordat je lichaam besloot te veranderen of durf jij te houden van de vrouw die je wordt? Door middel van een gezond leef- en eetpatroon, bewegingsoefeningen en acceptatie kom je een heel eind, maar misschien heb je behoefte aan een extra steuntje in de rug?

 

 

Dat steuntje biedt het oer-Hollandse YU. Oprichter Gisela Timmermans heeft samen met een team van deskundigen een aantal 100 % natuurlijke kruidentincturen ontwikkeld en het goede nieuws is: voor elk ongemak is er een passende YU. De tincturen zijn puur natuur, vegan, biologisch en bevatten niks waar jouw lijf schade van kan ondervinden.

 

YU Koel vermindert opvliegers en nachtzweten, YU Soepel draagt bij aan gezonde gewrichten, YU Opgewekt helpt bij stemmingswisselingen en ondersteunt het energieniveau en YU Basis helpt om lekker in je vel te zitten. Elk pakketje bestaat uit 2 flesjes van het specifieke product, aangevuld met 1 flesje YU Uitgerust, wat speciaal is ontwikkeld ter verbetering van de nachtrust.

 

 

Ben jij er ook wel aan toe om weer eens een nachtje goed te slapen zonder opvliegers en de volgende ochtend fit en vrolijk wakker te worden, dan wil je deze tincturen echt op je nachtkastje hebben staan. Hoe? Door een berichtje achter te laten op Facebook of door een mailtje te sturen aan winnen@franska.nl.

 

Psssst… Het regent vandaag prijzen, dus houd de site in de gaten voor nog meer moois!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit