Ga je ons helpen de beste te worden?

 

Franska.nl kan beginnen. Maandagochtend 11 uur de allereerste redactie-brainstorm. 11 uur. Mooie tijd om te beginnen, toch? Je moet niet meteen te hard van stapel lopen, dacht ik zo. Even wennen voor mij ook, omdat ik altijd om 4.30 opstond en om 7.15 op de redactie zat. Ik zit vol goede voornemens. Rustig aan beginnen en weekend is weekend. Nieuw leven, nieuwe kansen, nieuwe plannen.

 

Eerst maar eens even een voorstelrondje gedaan met de nieuwe redactie. Want ikzelf ken de mensen natuurlijk wel die ik gevraagd heb om mee te komen werken aan Franska.nl. Maar de anderen hebben elkaar nog niet vaak of zelfs helemaal nog nooit gezien. Renee, Sven, Alice, Caroline en ik zitten aan de supergezellige keukentafel in ons nieuwe kantoor.  En ik hoor ineens allemaal dingen die ik vergeten was, of nog nooit gehoord heb. Misschien vaker doen, zo’n voorstelrondje.

 

Elke keer met een andere invalshoek.
Zou je ook thuis of met je familie kunnen doen, bedenk ik me ineens. Wat is het allerspannendste wat je ooit gedaan hebt? Vertel eens een geheim over jezelf dat wij niet kunnen weten. Waar droom je van? Wat zou je altijd nog eens willen doen?

 

Ik ga het meteen inplannen bij de volgende redactievergadering. En thuis misschien ook meteen doen aan de keukentafel. Leuk.

Ik ben heel erg benieuwd!

 

Franska@franska.nl

 

Liefs van Franska

 

PS

Vergeet ik helemaal het allerbelangrijkste te vragen:

Wil je ons helpen verbeteren met jouw advies? Wat vind je van Franska.nl? Wat is er leuk, wat niet? Wat is er goed of kan er beter? Wat mist er? Wat mag eraf? Wat had je verwacht en zit er niet in? Wat is het beste?

Heel veel dank vast!