Schoon­heid komt van
binnen­uit

 

Anita: Zo mooi mogelijk oud worden, dat is mijn streven, en alles wat mij daarbij kan helpen, probeer ik graag uit. Dus toen ik hoorde over een anti-age voedingssupplement werd ik direct nieuwsgierig. Het resultaat laten even op zich wachten.

 

Een jonge blom word ik natuurlijk niet meer, maar sinds ik boven de vijftig ben, moet ik echt meer mijn best doen om er een beetje goed uit te zien. Van mijn kinderen mag ik niet eens meer zonder make up de deur uit. ‘Kan écht niet meer mam’ roepen ze dan in koor. Als ik in de spiegel kijk, hebben ze wel een punt. Naarmate ik ouder word, lijkt het wel of mijn rimpels in rap tempo toenemen. Daar valt domweg niet meer tegenop te smeren. Dus toen ik de kans kreeg om een ’anti-age’ voedingssupplement uit te proberen, dat de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert, greep ik die met beide handen aan.

 

Wortel, zalm, tomaat, salade of een voedingssupplement?

 

Wist je dat je ook met ‘eten’ je huid gezonder en steviger kunt krijgen? Een stevige huid betekent eigenlijk dat de huid minder snel slap wordt en hoe langer de huid stevig blijft, hoe gezonder en jonger je oogt.

 

Vooral vette vissen zoals zalm, makreel en haring bevatten veel omega 3 vetzuren en die zijn goed zijn voor een stevige huid, en sowieso gezond voor je lichaam. Sinaasappels, kiwi’s en broccoli zitten vol vitamine C en dat is goed voor het bindweefsel dat net onder je huid zit, en dus ook voor stevigheid zorgt.In worteltjes zit Vitamine A en dat is goed voor de aanmaak van nieuwe cellen.

 

Voor de test heb ik 3 maanden het voedingssupplement Oenobiol Paris Skin Support Anti –Age gebruikt. Deze formule is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De combinatie tomatenextract, raapzaadolie, luteïne, selenium, Q10 en vitamine E helpen bij het behouden van de elasticiteit, de dichtheid en de stevigheid van de huid. Het helpt de eerste rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

 

In november ben ik begonnen en heb braaf (bijna) elke dag een pilletje geslikt tijdens de maaltijd met een glas water. Het duurde even voordat ik gewend was om elke dag die pil te slikken. De eerste weken zag ik niets en ook al staat op het potje dat je 3 maanden moet slikken voordat je zichtbaar resultaat ziet, ik wilde natuurlijk direct resultaat.

December: Stralend de feestdagen door, dacht ik optimistisch…

 

December is voor mij altijd een superdrukke maand, met veel stress te veel eten en vooral te veel alcohol. Het ritme van de dagelijkse pil zat er nu wel goed in, maar helaas ik zag nog steeds geen enkel verschil.

 

Januari: Het potje begint langzaam leeg te raken…. en ik had nog zo gehoopt op een mirakel. Mijn huid zit er niet verkeerd uit, maar jaren jonger ehhhh. Totdat vorige week de buurvrouw ineens vroeg of ik op vakantie was geweest. Huh, hoe kom je daarbij zei ik. Je ziet er goed uit zei ze… Een dag later was een nieuwe collega stomverbaasd dat ik al 55 + ben, wat zie je er goed uit, zei ze (slijmbal dacht ik). En toen ik op de sportschool ook nog een compliment over mijn leeftijd kreeg, ging ik nog eens goed in de spiegel kijken.

 

Conclusie, het proces van huidversteviging voltrekt zich langzaam, je ziet dus niet in één keer een groot verschil, zoals je dat bijv met botox ziet. Ik voel wel dat mijn huid steviger is geworden. Als ik mijn gezicht vergelijk met foto’s van 3 maanden geleden dan zie ik wel degelijk verschil. De fijne lijntjes bij mijn ogen zijn minder zichtbaar, en de lijnen van mijn mondhoeken richting de kin zijn absoluut minder diep. Mijn gezicht heeft ook een gezondere ‘glow’ gekregen en voelt minder droog aan na het douchen. Het voedingssupplement werkt dus wel degelijk!  

 

Een potje anti-aging voedingssupplement kost € 19,95 en is voor voor 1 maand.

Meer info.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs

Witte balk met bol Anita