Hoe ziet jouw selfie eruit?

 

 

 

Ik biechtte afgelopen week op dat ik totaal geen selfies kan maken. Dat maakte wat los. ‘Heel herkenbaar’ hoorde ik vaak roepen. Nou ben ik intussen wel heel erg benieuwd geworden hoe jouw selfie eruitziet.

 

Mag ik hem zien?

 

Dan durf ik hier nog wel een hele erge te laten zien. Maar wel eerst even beloven dat je hem nergens voor mis/gebruikt hè? Ik kreeg van onze art director laatst het verzoek om even een foto van mezelf op te sturen, dat ik op de redactie zat. Want die had ze dringend nodig. Nou, na veel gedoe kon ik alleen nog maar zó kijken, want het lukte voor geen meter:

 

 

Stuur je die van jou naar Franska@franska.nl? Of zet hem meteen in je reactie op de franska.nl Facebook-pagina erbij. Leuk!

Kunnen we vergelijken. 

Kunnen we elkaar nog aan tips helpen.

En bovenal…kunnen we lachen!

 

 

 

Door Franska

Fotografie sfeerbeeld: Carmen Vos. Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter