SPECSAVERS X FRANSKA.NL

 

Hebbes!

 

 

Wat begon met een beetje knijpen met de oogjes, werd al snel een leesbrilletje. Zoals ik het toen altijd noemde: een wegwerpbrilletje. Dat woord had ik overgehouden aan de tijd dat ik nog rookte en wegwerpaanstekers had. Op een gegeven moment vond ik dat ik weleens wat leukers kon kopen en werd het een echt serieus aangemeten leesbrilletje.

 

Nog steeds een beetje voor de handigheid dat ding, maar zonder ging ook heel goed. Totdat ik begon te piepen dat de letters van de covers niet meer goed te lezen waren en de artdirector die steeds groter moest maken van me. Anderen om me heen hielden stug vol dat alles heel goed leesbaar was.

 

Tijd dus voor een serieuzere aanpak. Een bril die altijd op m’n hoofd zou staan, want naar de ene kant van de redactie lopen om er aan de andere kant achter te komen dat je weer terug moet voor je leesbrilletje is best irritant. Dat ding moest dus permanent op kunnen. Hop. Niet langer tobben, geregeld en opgelost.

 

Toen ontstond probleem 35A: je moet af en toe een nieuwe. Maar vind maar eens een leuke. Stad en land liep ik af. Niets stond me aan. Pietje Precies die ik ben. De laatste keer kwam ik met twee zonnebrillen uit Italië thuis, want in Nederland ‘was niets te vinden’. Twee zonnebrillen dus, die hier dan verbouwd moesten worden tot gewone bril.

 

Nou is m’n smaak in Italië misschien altijd een beetje gedurfder dan hier in Nederland. Je past je aan aan de landsaard tenslotte. Met als gevolg dat, als ik een van die twee brillen opzet, ik net iets te veel mensen zie lachen. Dan klopt er iets niet. Eigenlijk alleen bij modeontwerpers en erg trendy mensen vinden die twee waardering.

 

EN INEENS!

Ineens staat er een tasje van Specsavers op de redactie en daar zit onder andere deze in! Ha! Ik zette hem op en iedereen, inclusief ikzelf, vindt hem mooi. En goed staan. Joepie! Jij? Wat vind je ervan? Eerlijk zeggen.

specsavers-ap2

 

Wil je hem ook?

Ik mag namelijk een bon t.w.v. €139 euro van de Kylie-collectie (waar mijn bril toe behoort) van Specsavers weggeven.

Wil je kans maken op deze Specsavers-bon? Stuur dan voor 22 mei 2017 een mailtje naar winnen@franska.nl en vertel me waarom jij vindt dat jij de bon moet winnen.

De brillen kosten €139 en zijn vanaf 10 maart te koop. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten, op het speciale verzoek van Kylie zijn er bijvoorbeeld ook een aantal modellen verkrijgbaar in een kleinere maat.

Meer lezen over de Kylie collectie? Klik dan hier 

Lees ook Caroline haar ervaring met Specsavers

 

Sluitingsdatum voor je bericht is 1 mei.

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

witte-balk-met-bol-franska