Woensdag Windag

 

Ik hoef niet te vertellen dat een van m’n mooiste dromen een overzichtelijk en opgeruimd huis is, waarin ik alles blind kan pakken. Heb ik geloof ik al vaak besproken. Ik heb er ook al giga veel tips voor gehad. Heel veel erg goeie zelfs. Mijn favorieten zijn nog steeds deze:

  • Elke keer als je iets nieuws koopt, meteen iets wegdoen. Dus ook bij drie nieuwe dingen, drie oude dingen weg. (lukt me niet)
  • De hele boel in de tuin zetten en alleen dat wat je nodig hebt weer naar binnen halen. Lees er hier meer over (heb ik dus overgeslagen)
  • Elke avond opruimen waar je mee bezig bent geweest (maar ja… ik ben niet alleen, er loopt nog iemand rond)

 

En een volwassen mens opvoeden is een ding waar ik niet aan ga beginnen. Maar zo af en toe… dan raus ik het huis rond en hatseflats, gaat er van alles ‘aan kant’. Of gooi ik het in een zogenaamde vergeten hoek. (die heb ik gelukkig). Maar liever zou ik het organiseren. Sorteren en alles z’n eigen plek geven. Vandaar dat handige en mooie dozen me altijd zo aanspreken. Hoe meer hoe beter.

 

En deze zijn dus niet voor mij. Pech. Maar voor jou. Als je meedoet. Omdat ik dacht: er zijn vast meer mensen die ze goed kunnen gebruiken. Je maakt kans op een complete set van het merk Leitz MyBox®, bestaande uit een grote box, 2x een kleine box, en 2 bijbehorende trays, die in de dozen gaan. En je kunt ook kiezen welke kleur je wilt. Blauw, groen, grijs of roze. De winkelwaarde is 70 euro en ik mag 5 sets weggeven.

 

 

Wil je winnen? 

Plaats dan een kort berichtje bij het artikel over deze actie op de Facebook-pagina van Franska.nl. En vertel erbij wat jouw beste opruimtip is. Heb je geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Over ongeveer een week worden de  5 prijswinnaars via Facebook bekendgemaakt.

 

Succes en veel gelukgewenst!

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter