Joehoe!

Franska.nl is vandaag jarig!

 

De vorige keer dat ik 1 werd kan ik me natuurlijk niet meer herinneren. Maar deze keer weet ik lekker alles nog. Zelfs van de geboortedag. Op de dag zelf hadden we vorig jaar geen taart, maar wel heel veel bubbels. De dag erna hebben we het even dunnetjes ingehaald qua taart. En nu mag ik dan één kaarsje uitblazen. Eentje. Sta ik daar. Volgens mij voor het eerst dat ik dat doe. Zo grappig.

 

We gaan er vandaag een gezellig dagje van maken hier op Franska.nl. Met feest-inspiratie. Met het populairste recept van het jaar. De mooiste verhalen. En een super-prachtige Woensdag Windag. Een feestcolumn van May-Britt. En dat allemaal vanwege mijn onlangs uitgevonden nieuwe motto:

 

Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd

 

Moet ik vandaag natuurlijk ook waarmaken. Gisteren uiteraard ook gedaan. Morgen weer. Zeker weten. Ik ben niet zo ‘van de calvinistische’ tenslotte. Dat had je allang in de gaten. Het mag van mij altijd gezellig, leuk, lekker en fijn zijn.

 

En daarom nu dus ook een extra prachtige Woensdag Windag

 

Die ga ik heus vandaag niet vergeten. Ik heb zelfs iets extra leuks. Omdat het ‘vandaag’ is.

 

Je weet vast wel dat onze redactie in Amsterdam zit. Vandaar dat ik een Amsterdamse prijs heb weten te bemachtigen.

 

Een nachtje met luxe ontbijt in het prachtige hotel Arena (voor 2 personen)

 

Toen ik zag hoe prachtig het monumentale Hotel Arena is vernieuwd, wist ik zeker dat ik daar iemand van wilde laten meegenieten.

Zelf zou ik er meteen een week willen blijven. Nou, dat zegt wat. Want ik ga altijd heel graag naar huis en duik lekker in m’n eigen bed.

 

Voor degene die me deze week de allerleukste felicitatie voor m’n eenjarige verjaardag stuurt heb ik  een overnachting met ontbijt cadeau gekregen in dat mooie Hotel Arena. Kijk hier maar en hoe fantastisch het eruit ziet.

 

 

 

 

 

 

Ik zou er trouwens, (als je wint) meteen maar een nachtje (of twee) aan vast koppelen. Heb je lekker de tijd om van alles te doen hier in Amsterdam. Het Rijksmuseum kost best al veel tijd, dus als je nog een beetje wilt shoppen, uitslapen, ergens lunchen of dineren… dan wist ik het dus wel. Het is maar een tipje.

 

 

 

WINNEN?

Dan nu naar de facebookpagina van franska.nl en daar je felicitatie achterlaten. Geen facebook? Een mailtje naar winnen@franska.nl kan ook.

 

Veel succes en duimen maar!

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter