Een nieuwe buurvrouw op het werk

 

 

Zag ik haar nou naar m’n benen kijken? Kan. Maar zeker weten deed ik het niet. Al ben ik er intussen al wel een beetje aan gewend. Want schijnbaar vallen die stelten van mij nogal op. Ik krijg er heel vaak een opmerking over. Dat ze zo lang zijn. Of zo dun. Of de mooiste van het land (dank dank, maar ik heb daar zelf geen enkele bijdrage aan geleverd, dus die eer komt volledig op het conto van m’n ouders). Of dat ik panty’s draag, terwijl het buiten warm is. Of…

 

Enfin. Er is altijd wel een aanleiding

 

Pas toen ik een mailtje van haar kreeg met een grappig nieuwtje, begreep ik dat ik me niet vergist had. Ze had dat nieuwtje gezien en dacht meteen aan mij. Logisch. Want als je panty’s ziet, denk je: ladders. En dan maak je je natuurlijk meteen druk over wat dat dan allemaal wel niet kost, als je altijd met die dingen loopt, zoals ik. En ja, het loopt inderdaad aardig in de papieren. Dus ik was ook best blij met haar mailtje.

 

Wat dan?

 

Nou… ze stuurde me een nieuwtje over een panty die schijnbaar nooit of te nimmer kapot gaat. Magical panty heet-ie. Online te koop bij Fashion 66. Ik weet nog niet of ik het echt moet geloven natuurlijk. Maar het is oktober. We zitten nog heel ver weg van 1 april. Ik ga ze dus bestellen. En ja… natuurlijk heb ik zo’n verhaal eerder gehoord. Maar zo’n filmpje had ik nog nooit gezien. Zou het echt waar zijn? Het lijkt er wel op. Moet je zien:

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter