BREAKING: Win een Moeder­dag bloemen­feestje!

 

 

 

 

Dit feestje winnen voor 2 tot 4 personen?

 

Zin om Frans te slapen tussen de Nederlandse bollen? Ik mag een overnachting van 13 op 14 mei weggeven aan degene die de beste reden weet te bedenken waarom zij/hij dit verdiend heeft. Er zit een ontbijt bij én kaartjes voor de Keukenhof.

 

Wat moet je doen om te winnen?

 

Alles wat je ervoor hoeft te doen, is onze Facebookpagina (Franska.nl) liken. Vervolgens naar het bericht gaan en daar een reactie achterlaten met de reden waarom uitgerekend jij (met je man, vrouw, kinderen), dit verdiend hebt. Dan tag je meteen in je bericht degene die mee mag. (Voor wie niet precies weet hoe je iemand ‘tagt’: je schrijft dan eerst een @ en daaraan vast de naam van degene met wie je wilt gaan. Als je dat doet dan komt die naam meteen tevoorschijn). Degene met de beste reden wint uiteraard. 

 

Stuur zo snel mogelijk in. Want het is al bijna zover! We trekken de winnaar maandag 8 mei (2017) einde dag!

 

PS

Wil je meer weten over de Flowercampings, kijk dan hier.

Nog twee leuke dingen vandaag:

  1. Het is vandaag anti-dieet-dag. Officieel en serieus waar! Fijn hè?
  2. En er staat een nieuwe gezellige playlist klaar op radiofranska. Even klikken op het dansende kuikentje op je laptop of op het radiootje op je mobiel of tablet.

 

Ik wens je een heel fijn weekend!

‘Naar de bollen…naar de prachtige bollen! Waar je sprakeloos geniet van de kleuren die je ziet.’ Zong m’n moeder vroeger altijd in de auto, als we in de buurt van de Keukenhof reden. Volgens mij zijn we er een keer geweest met onze ouders, maar ik durf het niet meer met honderd procent zekerheid te zeggen. Wat ik wel met honderd procent zekerheid weet is dat wij NOOIT een auto-bloemenslinger gekocht hebben.

 

Auto-bloemenslinger?

 

Ja! Een bloemenslinger voor op de motorkap van je auto. Dat vond ik echt zooo prachtig. Je zag er onderweg allerlei auto’s mee rondrijden. Wij niet. Ik heb de oren van het hoofd van m’n ouders gezeurd, maar het is nooit gebeurd. Zelf zat ik op de achterbank altijd alvast te kiezen tussen eentje die helemaal geel was (van narcissen) of eentje die deels met rode tulpen aan het begin en einde was geregen. Er stonden kinderen mee langs de weg. Je maakte ze vast aan de zijkanten van de voorruit en ook ergens middenvoor op de motorkap, geloof ik. Zaten ze zo in een soort V-vorm op je auto. Het kon ook helemaal langs de onderkant van je raam. Ook mooi. Prachtige mooie dikke slingers. Maken ze die dingen eigenlijk nog? Wie weet dat?

 

Nog veel leuker dan een bloemenslinger op je auto is een nachtje midden tussen de bloemen slapen. Dat kan op de allerkleinste camping van Nederland. Een pop-up-camping met maar één huisje. En niet zomaar een huisje, maar een FunFlower Glamping-huisje. Flowercampings met hun luxe tenten staan normaal altijd op mooie plekken in Frankrijk, maar nu voor één keer is er ook een pop-up in Nederland. Midden tussen de bollen. Oei! Ik heb er zelf al zin in…

 

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.