Ben je meer van het eten dan van het daten, maar geniet je wel van de guilty pleasures waarin je kijkt naar andere mensen die daten?

 

 

 

Nou, dan heb ik hartstikke goed nieuws voor je. First Dates zoekt namelijk achtergrond-eters!

 

Jawel, jawel – je kan dus gewon getuige zijn van alle ongemakkelijke dates (het slagingspercentage bij First Dates is volgens mij niet zo héél hoog…) en ondertussen ook nog eens een driegangenmenu krijgen voorgeschoteld. Vind ik persoonlijk een gevalletje win-win.

 

Dit wil ik! Hoe, wat waar?
Opgeven kan via deze link, en ze zoeken al vanaf 24 februari mensen. Maar ook eind maart hebben ze nog een tekort aan achtergrond-eters. Ik heb me serieus opgegeven, want dit lijkt me echt hilarisch. Een beetje jammer dat maître Sergio (tijdelijk? Toch? TOCH?!) niet van de partij is, maar alsnog kan je dan wel met barman Victor high five-en. Zou je ook aan de bar eerst een drankje mogen doen, of is dat alleen weggelegd voor de daredevils die op een date gaan?

 

We gaan het meemaken. BNN, mocht je dit lezen: ik ga er natuurlijk wel vanuit dat ik word uitgenodigd bij jullie. Zin in. Kost trouwens ook (bijna geen) hol: 25 euro voor een driegangendiner. Dief van je eigen portemonnee dus, als je deze kans laat lopen.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer