Fantaseer jij ook al post-corona

 

Na corona lijkt de hele wereld compleet los te gaan: shoppen, vrijen, daten, vreemdgaan, eten, drinken, reizen. De wildste fantasieën doen de ronde. Gaan we als 50plusser het er ook helemaal van nemen?

 

 

We kunnen niet wachten: als dat vermaledijde virus eindelijk de kop is ingedrukt, wacht ons een Walhalla aan genot. Experts hebben het al over de nieuwe roaring twenties, de periode rond 1920 toen de hele wereld zich stortte in losbandigheid en tomeloos vertier. Lijkt ons niet meer dan logisch, want de tijd waarin we nu zitten, is te vergelijken met eenzame opsluiting en lijkt het verwisselen van de lege batterij van de rookmelder het grootste hoogtepunt van de dag te zijn.

 

CORONA IS WAARSCHIJNLIJK VOOR VEEL MANNEN (EN VROUWEN) EEN WAKE UP CALL. WAT HEBBEN WE ONS AL DIE TIJD TOCH ANGSTVALLIG INGEHOUDEN?

 

Waarom heb ik die dure sportwagen niet gekocht? Die wereldreis niet gemaakt? Waarom zwoeg ik eigenlijk uitsluitend voor die k*thypotheek? Waarom ben ik toentertijd niet ingegaan op de avances van die leuke vrouwelijke collega? Waarom loop ik altijd in dezelfde spijkerbroek?

 

wat willen we graag op seksgebied?

 

50plus mannen zijn meestal al voorzien van veel spullen en veel van hun wensen zijn al ingevuld. Ze hebben een goed huis, prima auto, kledingkasten vol en de ijskast en wijnkelder zijn nagenoeg nooit leeg.

 

NEE, FALDER DENKT TE WETEN DAT MANNEN RICHTING DE 60 JAAR VOORAL FANTASIEËN OP SEKSUEEL GEBIED HEBBEN.

 

Wat zijn dan de grootste wensen op dat gebied? Met dank aan de tips van het damesweekblad Flair.

 

 

 

1. Dominant zijn
Een man wil een vrouw graag domineren in bed. Hij wil dat ze zich helemaal overgeeft aan hem, zodat hij haar volledig kan controleren. Het kan ook een beetje kinky worden, met handboeien bijvoorbeeld.

 

2. Triootje
Er zijn weinig mannen die hier niét over fantaseren.

 

3. Seks op openbare plaatsen
Altijd in bed vrijen wordt saai en dus willen mannen graag spannender oorden opzoeken. De tuin, het park, het vliegtuig of het strand. De kans dat je kunt worden betrapt, maakt het voor ons leuker.

 

4. Artiesteningang
Veel mannen dromen van anaal. Is het de dominantie? Het sexy zicht op de billen van hun vrouw? Jammer voor hen hebben niet veel vrouwen dezelfde fantasie.

 

5. Seks met een jonge vrouw
Vrijen met een jonge vrouw duikt geregeld op in de fantasieën van veel mannen. De reden? Het verlangen naar vroeger, zeer waarschijnlijk…

 

6. Seks met een vreemde
De ultieme kick is om een vreemde vrouw te kunnen versieren en haar mee te nemen naar huis voor een potje kunstbiljart.

 

7. Rollenspel
Dokter-patiënt, leraar-studente, brandweerman-hulpeloze vrouw,… Eender welk rollenspel is goed, als de vrouw maar een sexy pakje draagt.

 

 

Door: Redactie Falder