#fail: celebs en hun Madame Tussauds-beeld

 

Confession time: ik ben dus nog nooit in Madame Tussauds geweest. Vroeger wilde ik dat altijd heel graag, want dat leek me te gek.

 

 

Dichter bij Leonardo DiCaprio zal ik namelijk waarschijnlijk (helaas, maar ik blijf hopen) nooit komen. Maar tegenwoordig vind ik het niet zo’n gemis dat ik er nog nooit ben geweest, want de kans is heel groot dat ik Leo niet eens zal herkennen als wassenbeeld: die is namelijk compleet mislukt. Hilarisch: deze celebs troffen het niet echt met hun beeld in Madame Tussauds.

 

1. Leonardo DiCaprio

 

 

2. Beyoncé

 

 

3. Ariana Grande

 

 

4. Britney Spears

 

 

5. Robert Pattinson

 

 

6. J.Lo

 

 

7. Justin Bieber

 

 

8. Kim Kardashian

 

 

9. Naomi Campbell

 

 

10. Michelle Obama

 

 

11. Prince Harry & Meghan Markle

 

 

12. Justin Timberlake

 

 

13. Orlando Bloom

 

 

14. Daniel Radcliffe/Harry Potter

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer