Even proeven, woensdag!
 

Want deze SUGO pizza is niet zomaar een pizza.
 

Ken je SUGO Pizza al? Gezonde en vierkante pizza’s van eigenaren Herman Hell en Hugo Kruijssen. De pizza’s zijn gebaseerd op ‘pizza al taglio’, streetfood uit Rome. Bij de pizza’s draait het allemaal om de bodem, en de voedingswaarde komt dicht in de buurt van een bruine boterham. Klinkt goed voor de lijn, toch? Kunnen we ongegeneerd pizza eten bij hun vestigingen.

 

NOG BELANGRIJKER (zéker als je in Eindhoven woont.. Of dichtbij Eindhoven.)

Aanstaande woensdag is de opening van de vestiging in Eindhoven en dat betekent gratis pizza proeven! De pizzaslices worden woensdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uitgedeeld. Eindhoven is de vierde vestiging van SUGO. De andere drie vestigingen (twee in Rotterdam en één in Amsterdam) openden vorige maand. En wie wil nou niet zonder schuldgevoel pizza eten? Ik wel in ieder geval. Woensdag uitproberen dan maar!

 

Adres: Nieuwstraat 20, Eindhoven

 

PS: Wat zien ze er lekker uit hè…?

Beeld: Anne Kruit, Willem

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares