Even niet klagen

 

Jongens, ik houd niet zo van klagen en ben nogal van het principe every cloud has a silver lining en dat kan ik wat het weer betreft ook vrij letterlijk nemen. 

 

 

 

Want als het regent is het thuis extra knus/ het is goed voor de planten/ nu ben ik eigenlijik al uit mijn lijstje voordelen, maar ok.

 

Maar nu we even vier seizoenen in een week de revue passeren, ben ik er geloof ik echt even klaar mee. Mijn hemel. Dit is gewoon gemeen te noemen. Werden we opgewarmd met lenteweer en daarna helemaal dolgemaakt met heuse warmte (ik heb in een korte broek in de voortuin gezeten) terwijl we nu ineens terug gekatapulteerd worden naar de wintertijd. Het was gisteren op kantoor een komen en gaan van dubbelgeklapte paraplu’s, uitgelopen mascara’s, dekentjes over beentjes en ach, dat had toch ook wel weer wat.

 

Zo zie je maar, de optimist in mij is niet weg te meppen. Zelfs niet door een nooit ophoudende herfst in april.

 

Fijne dag,

 

May

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach