Je hoeft je deze week écht niet te vervelen. Sterker nog: dit zijn de allerleukste dagjes uit.

 

 

Dinsdag 14 februari

Floating Valentijn

Op de avond van 14 februari kan je genieten van een romantische Valentijncruise in Maastricht, mét een heerlijke diner aan boord. Om 18.30 uur scheep je in, en word je verwelkomd met een cocktail. Om 19.00 uur vertrekt je voor een romantische tocht over de Maas. Je vaart naar het stadscentrum, de nieuwe stadswijk Céramique, het Gouvernementsgebouw en de Pietersberg. Om 21.30 uur stap je weer aan wal.

 

Woensdag 15 februari

Nederlands IJsbeelden Festival

Het Nederlandse IJsbeelden Festival aan de Arena Boulevard in Amsterdam viert zijn grootste editie ooit. Het thema dit jaar is ‘Music inspires’. Je ziet prachtige ijsbeelden van bekende artiesten met verschillende muziekstijlen. (N)ice!

Donderdag 16 februari

Kronen, tiara’s & diademen

In Schoonhoven staat het Zilvermuseum. Hier kun je de expositie Crowned!- Dress to impress with Royal designs bezoeken uit verschillende Nederlandse collecties en musea. Tijdens deze expositie worden de meest bijzondere kronen, tiara’s, diademen en andere hoofdbedekkingen, die bedoeld zijn voor speciale gelegenheden, tentoongesteld. De collectie bestaat uit kronen van over de hele wereld.

 

Vrijdag 17 februari & zaterdag 18 februari

Blues Festival Delft

In februari vindt elk jaar het grootste indoor bluesfestival van Nederland plaats. In het weekend van 17-19 februari kun je optredens met verschillende bluesstijlen bijwonen in verschillende Delftse cafés. Zo zijn er optredens van Delta blues, Chicago blues, Texas- & Westcoast blues, Jump ‘n Jive, Bluesrock en nog veel meer.

Zondag 19 februari

Food & Flea Market

De NeighbourFood & Flea Market in Amsterdam is dé plek om lokaal gemaakte specialiteiten te ontdekken en verschillende keukens van over de hele wereld uit te proberen. Naast het heerlijke eten kun je ook snuffelen tussen de kraampjes met vintage spullen. De entree is gratis maar het wordt gewaardeerd als je komt met voorverpakt voedsel voor de voedselbank.