En weer een rel voor Meghan

 

Meghan Markle is toch wel recordhoudster van het aantal verschillende rellen die je op een dag op je dak kunt krijgen…

 

Het arme kind ging na de bevalling gezellig mee om haar geliefde succes toe te juichen tijdens een polowedstrijd en hatsekiedee, daar buitelden de ‘punten ter verbetering over elkaar.

 

De jurk die ze droeg zou een vormeloze zak zijn. Euh, sorry mensen, het betrof hier een beeldschone Lisa Marie Fernandez die heerlijk nonchalant wijdvallend is. Stotterden we eerst niet van de kritiek op de witte robe waarin ze Archie aan de wereld liet zien. Was die weer niet te strak en te tekenend? Afijn. Deze was ook, weer, niet goed. Note to Meghan: kak hebben aan die types en Calo quoten (mode is pas echt gelukt als anderen je look net niet begrijpen).

 

Vervolgens stonden de fora in de fik omdat Meghan haar eerstgeborene niet goed vast zou hebben gehouden. En dat Kate dat altijd zoveel beter deed.

 

Terwijl ik in Italië in mijn heimelijke genoegen Chi bladerde, kwam ik een derde rel van de dag tegen. Dat ging over het dekentje waar Archie in gewikkeld was. Op het eerste gezicht een ontzettend verantwoorde keuze, want ecovriendelijk van organisch katoen en handgemaakt in India, maar toch ging het mis. De hyena’s van News of the World besloten om de fabriek waar deze vriendelijke lakentjes worden gemaakt eens te bezoeken, En wat bleek: de mensen die deze verantwoorde kleedjes in elkaar knutselen verdienen maar 75 dollar. Per maand. Dat is natuurlijk vreselijk en verschrikkelijk en iets dat veranderd moet worden. Maar om Meghan daar nou de schuld van te geven. Het arme kind is net bevallen. Ik had toen niet eens tijd om de krant te lezen, laat staan de herkomst van de kleedjes van je baby te ontleden.

 

Meghan, ik weet dat je dit niet leest. Ik hoop dat je dit niet leest. Je hebt wel iets beters te doen per slot. Maar ik hoop dat als ik deze woorden het universum in slinger, ze je vinden. LZML en BJBZ, oftewel: Laat Ze Maar Lullen en Blijf Je Beeldige Zelf.

 

Zo.

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach