En op een dag doe je het dus toch

 

Als er iets leuks bedacht wordt kan je namelijk zomaar ineens van je principes afwijken.

 

 

 

 

En ach, er zijn toch zoveel mensen die er wel aan doen?

 

En had ik het er laatst niet over dat we het zo gezellig mogelijk moeten maken?

 

En is het iets voor jonkies? Nou, ik wilde toch zo graag jong tussen de oren blijven? 

 

En het zou hier op Franska.nl toch elke dag gezellig zijn?

 

Nou dan. Dan mag ik dus overstag. Ook al is Valentijnsdag een Amerikaanse uitvinding. Ook al is het een commercieel gebeuren. Ik ben om. Dit jaar in elk geval.

 

Stel nou, je denkt op de valreep aan je valentijn. Of aan een aantal valentijnen. Dan is er nu ineens een heel leuke nieuwe a-i-optie. A-i ja (of AI): artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. (De mogelijkheid van een machine om mensachtige vaardigheden te vertonen.) Iets waar ik tot nu een soort afkeer van heb, door alles wat ik erover zie en hoor. Maar a-i met bloemen, dat is different koek. En dat is dus de reden dat ik zomaar aan Valentijnsdag doe. 

 

Bloemenbureau Holland heeft net de a-i-bloemist gelanceerd. Ze starten deze bloemist met een a-i-samengesteld valentijnsboeket. Met die a-i-bloemist geef je een gepersonaliseerd boeket. Je kiest online zeven karaktereigenschappen van jouw valentijn. Op basis daarvan worden de bloemen gekozen die bij jouw valentijn passen. Hier kun je zien hoe het werkt. Ik ging het natuurlijk meteen proberen, eens kijken wat er tevoorschijn zou komen. Je kunt vervolgens ook nog een sfeer en tekst kiezen of zelf maken. Zo leuk dit. En verslavend, je wilt meteen nog een valentijn kiezen. Tenslotte is het toch anoniem. Niemand die het merkt.

 

Weet je wat nog leuker is?

Een van mijn lezers kan nog deze week voor Valentijnsdag een gratis boeket laten bezorgen. Moet je heel snel reageren op Facebook onder dit bericht. Daar maak ik straks nog de winnaar bekend. Die krijgt dan vervolgens een ‘cadeau-link’ en kan aan de slag. 

 

Zorg dat je er snel bij bent

Je kunt tot 13.00 vandaag reageren. Daarna maak ik de winnaar bekend. 

 

Heel veel succes! En psst, niet verder vertellen, maar het schijnt (heb ik weleens gehoord) dat je ook jezelf als valentijn kunt kiezen. 

 

Ik wens je een mooie, leuke, gezellige week.

 

 

Liefs van Franska

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door www.mooiwatbloemendoen.nl (@mooiwatbloemendoen)


 

Door: Franska

Afbeelding van Franska