Een nachtje gratis naar Friesland?

Eenmaal ingecheckt hoef je bij hotel en restaurant Lunia niet meer weg. Wie weet ben jij de winnaar.

 

 

 

We gaan naar Friesland. Oldeberkoop om precies te zijn. Een dorp dat zo’n beetje op het kruispunt van de drie noordelijke provinciën ligt, waardoor Groningen, Leeuwarden en Heerenveen supermakkelijk bereikbaar zijn, terwijl ook de Orchideeënhoeve, Oranjewoud met het Belvedere Museum, schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden en de Friese meren dichtbij zijn. Maar waarom zou je naar die steden of andere bezienswaardigheden?

 

Want bij hotel en restaurant Lunia is het uit de kunst eten, drinken, relaxen én overnachten! Je kunt er kiezen uit achttien kamers, waarvan de vier zogenaamde villakamers in het oorspronkelijke neorenaissance monument zijn gevestigd en de deluxe kamers op de begane grond en de eerste etage van de hotelvleugel.

 

Verder kun je bij Lunia terecht in de privé bioscoop, terwijl op de begane grond van het sfeervolle huis het à la carte-restaurant wacht voor lunch, diner en high tea. ‘s Ochtends wordt daar ook het fijne ontbijt geserveerd. En dan is er nog de tuin, waar het met mooi weer eindeloos lummelen is.

 
Je ziet het. Eenmaal ingecheckt hoef je bij Lunia de deur niet meer uit.
 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Hotel en restaurant Lunia, telefoon 0516 – 452555.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans