Een heus atelier, helemaal voor jezelf!

 

Midden in het groen en op de grens van Drenthe en Overijssel.

We beginnen met de bestemming, want die liegt er niet om. Het Reestdal dus. Een schilderachtig, ongerept landschap op de grens van Overijssel en Drenthe. Wat uniek mag heten is dat dit stukje Nederland ontsnapt is aan de ruilverkaveling. Wuivende graanakkers, bloeiende hooilanden, weiden in een coulisselandschap en bos en heide doen herinneren aan lang vervlogen tijden. Kronkelende landweggetjes voeren langs eeuwenoude boerderijen en gehuchten. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn er hier dan ook legio. Cultuur en kunst zijn te vinden in de beeldentuin (Beelden aan Zee) van Kasteelhotel-restaurant de Havixhorst – waar ook op niveau kan worden gedineerd. Ook zijn er twee sauna’s vlakbij. Op loopafstand is bovendien restaurant Proefkamer Het Reestdal: een klein restaurant waar met liefde en biologische streekproducten wordt gekookt. 

 

Overnachten doe je in een appartement dat ruimte, privacy en comfort biedt aan twee gasten en uiteraard prachtig uitziet over de omgeving. Het appartement grenst aan het schildersatelier van de eigenaar. Die gunt zijn gasten graag een kijkje in zijn domein! 

 

Een nachtje uitzonderlijk genieten mogen we verloten. Voor z’n tweetjes uiteraard en met ontbijt. Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Het Atelier telefoon +31 523 614856 of +31 6 13146574.

Winnen?

 

Lijkt het je wat om hier een nacht gratis te verblijven? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans