Een heel goede­morgen

 

Als je dit leest, zit ik net in het vliegtuig. Althans, ijs en weder dienende. 

 

Of kan ik daar nu beter wind en weder dienende van maken? Volgende week is het krokusvakantie en onze school plakt daar de vrijdag tevoren altijd een studiedag aan vast. Alleen, op die dag gaan er geen vluchten richting Zuid-Italië. En laat ik daar nu zo graag naartoe willen. Naar mijn vader, mijn moeder. Allebei een hevig half jaar achter de rug. De een met een tumor in het hoofd, de ander met een gebroken voet en allerlei neven-ellende als gevolg van een motorongeluk. Even samen zijn. Knuffelen. Dus of ik een dagje extra mocht, vroeg ik de schooldirecteur. Want manlief moest zondag alweer huiswaarts keren. Het mocht. Dus daar gaan we. Naar de zon, maar vooral richting de warmte. En dan bedoel ik vooral die van mijn ouders.

 

Alle goeds voor jou,

May

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach