Een heel goede morgen voor jou

 

Ik ben dus met vakantie (of eigenlijk als jij dit leest alweer onderweg naar huis) en bij vakantie horen boeken.

 

Eindelijk tijd om me helemaal in een boek te storten. In dit geval het verhaal van Laura H., oftewel het kalifaatmeisje uit ‘Sweet Lake City’ zoals ze zelf Zoetermeer noemde. Een kleine 500 pagina’s schoon aan de haak, maar recensies zo lovend dat ik het aandurfde. En inderdaad, vier dagen later had ik elke letter verorberd. Het gekke is dat je na zo’n intensief leestraject een beetje een leeg gevoel hebt. Alsof je geliefde naar het buitenland is vertrokken.

 

Het liefst wil je meteen in een nieuw boek duiken, maar tegelijkertijd staat het je tegen om het een meteen te verruilen voor het ander.

 

Even “ontboeken” moet je en dan hopen dat je weer een exemplaar treft dat net zo meeslepend is als het vorige. Dus als jullie nog tips hebben… ik hoor het graag van je.

 

Ik wens je een mooie dag, met of zonder pageturner,

May-Britt

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach