Een fijne tip van de redactie

 

 

Als ik één ding mee mag nemen uit deze crisis, dan kies ik handen wassen.

 

 

Ik zou gewoon een gezegend mens zijn als ik zeker wist dat iedereen na het plassen de handjes onder de kraan door haalt. We blijken een vunzig volk te zijn, want lang niet iedereen had dit gebruik. Totdat Rutte zei dat we onze handen stuk moesten wassen. En als je minimaal twintig seconden per keer staat te schrobben, dan kun je maar beter zorgen dat het een lekker goedje is.

 
Ik ontdekte ineens een ecologische handzeep, waar ik mijn handen elke vijf minuten wel voor in het sop wil zetten. Het is er eentje van Marcel’s Green Soap, de Sinaasappel & Jasmijn om precies te zijn. 100 procent vegan, zacht voor je huid, bijna helemaal biologisch afbreekbaar, in een geinige fles én het geurt goed. Wat wil je nog meer? Nooit meer een excuus om je handen niet te wassen. Lijkt mij dan, maar ik wist überhaupt niet dat hier excuses voor waren.