Een familie-avontuur op Ibiza: activiteiten voor iedere leeftijd

 

Heb je dit jaar (voor het eerst) een vakantie naar Ibiza geboekt met je kersverse gezinnetje?

 

 

 

 

 

Of vlieg je met de hele familie? In dat geval ben je meteen op zoek naar leuke activiteiten die voor jong en oud erg leuk zijn om te ondernemen. Eén ding is zeker: het eiland heeft meer dan genoeg te bieden. In dit blog geven we je een paar handige tips die je kunt gebruiken voor het maken van de vakantieplanning.

 

Ontdek het noorden van het eiland; lekker rustig en perfect voor families

Het noorden van het eiland is perfect om te ontdekken met het gezin of de familie. Het is net even wat minder druk; je maakt kennis met authentieke restaurants en leuke baaitjes om te relaxen. Je kunt hierdoor in alle rust en op een relaxed tempo genieten van het eiland, wat zeker mooi meegenomen is, mocht je in het hoogseizoen heen gaan. Dat tilt het vakantiegevoel direct naar een hoger niveau. Het noorden van het eiland is vanaf het vliegveld bovendien erg makkelijk met de auto te bereiken. Via tuicars.com vind je een groot aanbod aan huurauto’s die je op het vliegveld kunt ophalen, zodat jullie je reis na aankomst meteen naar het noorden kunnen voortzetten.

 

Ga op zoek naar een leuke wandelroute, bijvoorbeeld in de buurt van Es Vedra

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van het plannen van een actieve vakantie? Neem in dat geval de draagzak mee of zet de kinderwagen maar alvast klaar. Het eiland staat namelijk bekend om tal van leuke wandelroutes die je zeker kunt overwegen. Eén van de mooiste plekken van het eiland? Dat is toch wel een wandeling met uitzicht op Es Vedra. Hier maak je namelijk ook meteen de mooiste vakantiefoto’s met het hele gezin of de hele familie. Je hebt de keuze uit verschillende soorten routes van verschillende afstanden. En op deze manier is er voor ieder altijd wel wat wils.

 

Zoek een rustige baai op waar de kinderen heerlijk kunnen spetteren

Zoals je misschien al weet, kan het in de zomermaanden aardig warm worden op het eiland. Probeer daarom altijd op zoek te gaan naar een hotel, appartement of een vakantiewoning in de buurt van het strand. Hierdoor kunnen de kids heerlijk spetteren in een prachtige baai. Of ga meteen op zoek naar een verblijf met zwembad. Je gaat vast en zeker erg veel profijt hebben van de nodige verkoeling in Ibiza. Ga je binnenkort aan de slag met het maken van de planning voor de vakantie in Ibiza?

 

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl