Draadstaal die First Dates nadoet is het leukste wat je gaat zien vandaag

 

Draadstaal is TERUG. En hoe. Ik vind Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven dus altijd al hilarisch, en hun typetjes Fred en Ria de favorieten uit negen seizoenen Draadstaal.

 

Gisteravond kwam de allernieuwste aflevering op tv en dat werd ook wel weer eens tijd hoor. En ja, hij was echt smullen. First Dates à la Draadstaal: ik ben fan. En dan ook nog Fred en Ria die weer van de partij zijn. Love it.

 

25 minuten lang en je wil de aflevering echt even kijken. Zeker de First Dates-stukjes, zó grappig. En zó herkenbaar, die types die voorbij komen bij het programma. Leuk trouwens dat het echt in het First Dates-restaurant is opgenomen, dus maître Sergio is erbij. Alleen allerknapste barman Victor is vervangen door een íets minder aantrekkelijk exemplaar. Da’s dan weer jammer.

 

Maar echt, die typetjes. Gerard en Hermien op date, Oostblokse Svetlana (‘I am prostitute’), een homoseksueel stel met tanktopjes en moustaches. Ze zijn allemaal genieten, maar vooral de verschrikkelijke Haagse Sjonnie vind ik te gek. Dus voilà, hierbij het leukste wat je gaat zien vandaag. Gegarandeerd succes.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vanaf aanstaande zondag zie je weer iedere week een gloednieuwe aflevering van Draadstaal! ?❤ @jeroentjes #Draadstaal #zinin #Jurk #glitterjurk #AVROTROS

Een bericht gedeeld door NPO 3 (@npo_3) op

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer