Dit zijn de deelnemers van Married At First Sight – Match or Mistake

 

Joehoeeee, RTL heeft ein-de-lijk naar ons geluisterd.

 

 

Wij zijn massaal verknocht aan Married At First Sight Australia en laten de Nederlandse variant aan ons voorbij gaan. Waarom is dat toch? Ik denk zelf vanwege de dinner parties en het drama onderling. Dat is er niet bij de Nederlandse editie: die getrouwde stellen hebben niets met elkaar te maken. Tenminste, tot nu. YES: we krijgen eigenlijk een ‘eigen’ editie van het Australische format. Married At First Sight – Match Or Mistake gaat het heten en ik vrees dat vooral het laatste het geval gaat zijn. Maar goed, het wachten is officieel bijna voorbij want zojuist zijn de kandidaten bekend gemaakt. Even kennismaken?

 

In totaal doen er veertien singles mee die volgens RTL ‘via de wetenschap aan elkaar zijn gekoppeld’. Ik heb er helaas een beetje een hard hoofd in dat niet alle mensen puur voor de Instagram-fame meedoen, maar we gaan het meemaken. Al hebben we er één Nederlandse Jules en Cam tussen zitten, dan ben ik al gelukkig.

 

 

De vrouwen

 

Anita
Deze 28-jarige komt uit Assen, is avontuurlijk en sportief en houdt van gezelligheid. In een man zoekt ze humor, maar ook een maatje. Klagende mannen zijn een no go.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Deveny
Deveny is 26, houdt van shoppen, uit eten gaan en reizen. Geen idee wat ze in het dagelijks leven doet om dit te bekostigen, maar ze zoekt een partner die klaar is om samen aan een toekomst te werken.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Evelien
De 32-jarige Evelien zoekt een man met wie ze lol kan maken, maar met wie ze ook de diepte in kan gaan. Ze is naar eigen zeggen spontaan en enthousiast en denkt graag in oplossingen.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Kendall
Arrogante mannen zijn voor deze 32-jarige de ultieme afknapper. Een lieve, warme man is waar ze naar op zoek is. Zelf is ze eerlijk en zelfstandig en kan ze een echte huismus zijn.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Laury
Deze 30-jarige werkt als yoga- en ademdocent en is erg bezig met haar voeding en beweging. Ze houdt van natuur en heeft naar eigen zeggen nooit ruzie. Daarom zoekt ze een man die ook rustig en lief is, maar een die wel sterk in zijn schoenen staat.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Roxy
De 29-jarige Roxy vindt het aantrekkelijk als een man het initiatief neemt en betrouwbaar is. Zelf is ze vaak op pad met vriendinnen voor een drankje; ze houdt van gezelligheid.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Yvette
Yvette is 41, heeft een eigen bedrijf en is klaar voor de liefde. Ze houdt van gezelligheid, maar kan ook goed alleen zijn. Haar droomman is vrolijk, een ‘carpe diem’-typje met ambitie.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

 

De mannen

 

Alwin
Naar eigen zeggen is de 30-jarige Alwin avontuurlijk en sportief. Hij zoekt een vrouw met ambitie die houdt van sporten en die niet op haar mondje gevallen is.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Brian
Hij omschrijft zich al een echte familieman en als een gevoelsmens met het hart op de juiste plek. Deze 32-jarige zoekt eerlijkheid en vertrouwen in zijn ideale vrouw.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Feyyaz
Ook deze 33-jarige omschrijft zichzelf als een familieman. Daarnaast is hij  zes keer in de week te vinden in de sportschool en is hij veel in de weer met zijn zoontje. Wederzijds respect vindt hij het allerbelangrijkste in een relatie.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Jesse
Deze 26-jarige loopt graag feestjes af en is ook veel te vinden in de sportschool. Hij zoekt een avontuurlijk typetje dat ook erg sociaal is.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Mark
Deze 46-jarige is een enthousiast en ondernemend type. Vanwege de leeftijd is er natuurlijk geen twijfel over mogelijk dat hij aan Yvette gekoppeld zal worden: benieuwd of

ze gaan klikken.

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Rizwan
Rizwan is 28 en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Hij houdt van wandelingen door de duinen en wil graag een relatie die draait om vertrouwen, eerlijkheid en goede communicatie.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Toychyro
31 jaar, houdt van fitness, American football en basketbal. Kan prima op zichzelf zijn, maar heeft liever iemand aan zijn zijde. Dat zou dan een intelligente, ambitieuze en sportieve vrouw moeten zijn.

 

Married At First Sight – Match Or Mistake

 

Oké, eerste indrukken? Aan de ene kant ben ik blij dat de jongste 26 was en niet nóg jonger, want die zijn niet bepaald bezig met trouwen, gok ik zo. Maar toch valt het me tegen dat er heel veel sportschooltypetjes tussen zitten (niets mis mee, hoor) en niet veel doorsnee mensen. Waar is de gamer die veelal op zijn kamer zit, maar ook een leuke relatie wil? Het standaard maatje 42 bij vrouwen (want dat is momenteel de standaard maat in Nederland)? De pensionado’s? Een LGBTQI+ koppel?

 

Goed, het is natuurlijk ook pas het eerste seizoen. We moeten nog héél even wachten, want vanaf 22 augustus is Married At First Sight – Match Or Mistake van maandag tot en met woensdag op Videoland te zien, en de eerste afleveringen zullen op die data ook bij RTL 4 te zien zijn. ZIN IN.

 

Beeld: Andy Tan, RTL, MAFS, Videoland

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer