Dit wil iedereen wel winnen!

 

Lekker naar de Geverikerhof, midden in de Limburgse natuur en vlakbij Maastricht.

 

 

 

Een oeroude hoeve, omringd door landerijen en grenzend aan een zeldzaam hellingbos dat aan een beek ligt die meandert langs drassige graslandjes en een moerasbos. Nou? In dit land voelen tal van vogels en vleermuizen zich zeer thuis en maken dassen graag hun burchten. Wandelingen voeren dwars door het Mergelland en langs typische vakwerkboerderijtjes. Waar we zijn? Vlakbij Maastricht, Aken, Luik en Hasselt. Heb je al zin om je koffers te pakken?

 

De rijks-monumentale Geverikerhof ligt in het kunstenaarsdorpje Geverik in de gemeente Beek. Er zijn twee vakantiehuisjes (voor twee en voor vier gasten), met alles erop en eraan. Voor mooie dagen is er natuurlijk een terras en aan de rand van de tuin ligt een oud kerkje waar op zondag de heilige mis gelezen wordt. In het bakhuis in de tuin, waar jarenlang brood en Limburgse vlaai voor heel het gehucht werd gebakken, hebben de inwoners nu een cafeetje ingericht waar ze elkaar elke vrijdagavond treffen. In de grote schuur van de Geverikerhof, tot slot, heeft een kerkuilenechtpaar haar domicilie gekozen.

 

 

Wat je kunt winnen? Een nacht voor z’n tweeën. Inclusief ontbijtmand en de grenzeloze gastvrijheid van de eigenaresse. 

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Geverikerhof, telefoon 046 4434735 of 06 5322575.

 

WINNEN?

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans