Ik zag ze voor het eerst bij Oprah en dacht meteen: ‘Die moet ik ook hebben.’ En jij kunt er vandaag zomaar eentje winnen!

 

Sinds ze in Nederland verkrijgbaar zijn koop ik ook die fantastische broeken van Not Your Daughters Jeans (NYDJ). Mijn bips wordt er hartstikke blij van want hij zit als gegoten. Deze broek heeft namelijk een geweldige pasvorm en zit ook nog eens superlekker.

 

Al hun broeken hebben een unieke lift- en tucktechnologie die mijn buik platter maakt en mij er tiptop uit laat zien. Dat werkt zo goed dat ze zelfs aanraden een maat kleiner te dragen dan normaal. Nou jaaaa zeg!

 

Maar ze hebben niet alleen jeans hoor. Hun collectie bestaat uit allerlei broeken in verschillende materialen, kleuren en pasvormen. En weet je wat nou zo mooi is? Jij mag er zomaar zelf eentje uitkiezen deze Woensdag Windag. Ik mag driemaal shoptegoed weggeven t.w.v. €150. Dat is nog eens een toffe prijs nietwaar?
 

Dit lekkere shoptegoed** is te besteden op hun website.

 

Dus of je nu lang of petite bent, skinny of curvy, er is voor iedere vrouw een perfecte broek. Wedden dat je nooit meer een andere wil?

 

Wil je een kansje wagen op zo’n puike broek? Reageer onder het Facebook-artikel over deze Woensdag Windag. Ik wens je heel veel succes. O ja, zonder Facebook kun je ook meedoen hoor. Dan even een mailtje naar winnen@franska.nl. Succes!

 

 

** De giftcard of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. De kortingscode is eenmalig te gebruiken. Geldig t/m 31 maart 2020 en niet geldig in combinatie met outlet-items of andere kortingen.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit