Dit is het origineelste cadeau voor Moederdag

moeder en dochter

 

Natuurlijk is een doosje chocolade of een geurtje een lief gebaar voor je moeder, maar dit is toch wel het origineelste cadeau voor Moederdag…

 

 

 

Wil je je moeder voor Moederdag weleens wat anders geven dan een geurtje of een doosje bonbons zodat je echt origineel uit de hoek komt? Dan heb ik een heel leuke tip voor je. Want hoe leuk is het om je moeder te verrassen op het grote doek van de bioscoop? En dat gaat heel eenvoudig.

 

 

Je lokt haar mee onder het mom van samen gezellig een bioscoopje pakken op Moederdag, want daar draait Mamma Mia! De klassieker vol met hits van ABBA die jullie natuurlijk moeiteloos mee kunnen zingen. Nietsvermoedend gaat ze in de stoel zitten wachten tot de film start. Maar in plaats van hoofdrolspeelster Meryll Streep ziet ze een foto van jullie samen met een allerliefste boodschap speciaal voor haar. Dat is toch te leuk!

 

 

Om aan deze actie van Pathé mee te doen kun je je hier aanmelden om aan te geven waarom je vindt dat juist jouw moeder deze bijzondere ode verdient en om een mooie foto van jullie samen in te sturen. De tien leukste inzendingen winnen twee bioscooptickets met een vipbehandeling met een hapje en een drankje voor tijdens de film en je moeder krijgt daar een shoutout speciaal voor haar van jou op het grote doek.

 

 

And the Oscar goes to: …alle moederfiguren van Nederland!

 

 

Je kunt je nog tot en met zondag 7 mei aanmelden. De origineelste inzendingen krijgen op maandag 8 mei een berichtje dat ze hun moeder op 14 mei mee mogen nemen naar de bios voor de verrassing van haar leven.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit