Dit is het magazine om in huis te halen

 

Eén van de leukste personen om te volgen op Instagram vind ik Miljuschka.

 

 

Ten eerste omdat het gewoon een heel leuke, positieve en mooie vrouw is, ten tweede omdat ze gigantisch lekkere dingen maakt – en die vervolgens op Instagram post. Daarnaast deel ik haar enorme liefde voor cheesecakes en eten in het algemeen. Je snapt: haar account is een feestje voor mij. Nu heb ik al meerdere creaties van haar nagemaakt, sommige wat succesvoller dan de andere, en ik vind haar recepten altijd leuk om zelf te maken. Van haar Instagram-account of vanaf haar site, óf binnenkort vanuit haar magazine.

 

Want Miljuschka gaat dus een magazine uitbrengen. Een kookmagazine, natuurlijk. Heel tof: dit hele project betaalt ze uit eigen zak en het tijdschrift is maar eenmalig te krijgen. Bestellen kan hier, via haar site. Wat je kan verwachten: 160 pagina’s vol, géén advertenties (want: uit eigen zak betaald), ruim 60 recepten (jaaa, ook cheesecakes) en een leuk kijkje in haar leven. Dat laatste vind ik ook interessant, want als ik af en toe haar huis voorbij zie komen in haar Stories besluit ik elke keer dat ik ook zo wil wonen. Een keer een interieurvideo à la Miljuschka lijkt me heerlijk om te zien.

 

Maar goed, eerst maar dat kookmagazine. Je hebt nog twee weken om te bestellen. GO.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer