Dit is de musthave voor je kat
 

M’n kat en ik zijn een droomduo. Ja echt, dat meen ik…

 

 

En hoe erg ik ook shopverslaafd ben (dat gaat met fases bij mij) met dingen voor mezelf kopen; dingen kopen voor m’n kat is áltijd extremer. Want wat zou ik in godsnaam moeten met een dj-tafel die niet eens werkt? Echt geen idéé natuurlijk. Maar zodra ik dat zie als krabpaal voor m’n kat denk ik: HEBBEN.

 

En voor dit geld. Nog geen dertig euro en je hebt echt een hilarische krabpaal in huis. Ik zie mijn eigen Pebbles al wel losgaan achter deze dj booth, hoor. Zet ik er een muziekje bij op, gooi ik er wat kattenkruid op, kan ze ook nog eens lekker erbij spacen. Tsja, als we niet naar festivals kunnen is dit toch een beetje the next best thing, toch?

 

Nee, zonder grappen: ik vind dit dus écht leuk om huis te halen. Sowieso ben ik groot fan van alle gadgets die met dieren te maken hebben, dus als ik er plek voor had stond er in elke hoek in mijn huis een krabpaal en hingen er meerdere hangmatten voor katten in vrije hoeken. Maar ik moet ook een béétje mijn crazy cat ladiness in bedwang houden. Maar deze? Die komt er sowieso.

 

 

Beeld: bol.com

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer