Dit is de datum waarop je seizoen 6 van Grace and Frankie kan kijken

 

Grace en Frankie, het zijn inmiddels toch wel een beetje m’n twee vriendinnen geworden.

 

Wat grappig is, want ik was niet vanaf het begin een trouwe kijker. Ik dacht namelijk dat het toch niets zou zijn, ik niet tot de doelgroep behoorde en dat het bovendien niet zo grappig zou zijn. Blijkt dus dat ik op alle vlakken helemaal fout zat. Want die serie is dus wél heel leuk, en zo gebeurde het dat ik in recordtempo alle seizoenen erdoorheen heb geknald. Nu ben ik helemaal bij en ben ik met de rest aan het wachten op seizoen 6. Maarrrr er is goed nieuws.

 

Dat wachten is bijna voorbij, want woensdag 15 januari zijn de ladies weer te vinden op Netflix. De eerste beelden zijn ook vrijgegeven, wat helaas (nog? Er zal vast wel een trailer komen, toch?) geen bewegend beeld is. Maar ja, het is iets. En we kunnen al het één en ander eruit opmaken. Grace geeft haar jawoord aan Nick en Frankie is daar nou niet echt amused over. We weten ook dat seizoen 6 met een cliffhanger zal eindigen, want seizoen 7 is al aangekondigd.

 

Klein minpuntje daarvan is dat seizoen 7 wel het allerlaatste zal zijn. Going out with a bang, maar het maakt Grace and Frankie wel de langstlopende Netflix serie tot nu toe. Best een prestatie. Dus mocht jij net als ik een beetje sceptisch zijn over deze serie: probeer ‘m, je gaat geen spijt krijgen. De langstlopende Netflix-serie kán toch geen slechte zijn? Precies.

 

 

Door: Redactie Amayzine.com