De bijzondere kerstkaart van Charles en Camilla

Normaal gesproken poseren de Britse royals voor een foto op hun kerstkaart braaf in de kasteeltuin. Prins Charles en Camilla doen het dit jaar eens helemaal anders.

 

 

Heb jij ze al verstuurd, je kerstkaarten? Een gezellig kiekje met je familie in een foute kersttrui? Of een geinig plaatje van je kat? Iedere keer moet je weer wat origineels verzinnen en dat valt niet mee.

 

Zoals ieder jaar sturen de Britse royals een kerstwens met het perfecte plaatje van hun lachende gezin. Deze foto’s worden meestal gemaakt tijdens een vakantie, in de tuin van hun paleis of op een hek in het bos. Op deze koninklijke foto wordt niets aan het toeval overgelaten en dus zijn William en Kate met de kids, perfect op elkaar afgestemd, tijdens hun zomervakantie in Jordanië gefotografeerd voor de kerstkaart van dit jaar. Leuk hoor, maar niks nieuws onder de zon.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 

Prins Charles en Camilla wilden weleens wat anders en kozen deze nogal bijzondere foto op hun kerstwens.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse)

 

Blijkbaar zegt dit beeld volgens de prins alles over het jaar 2021. Dat we dit jaar nog steeds in een bizarre pandemie zaten en zelfs massaal aan de mondkap moesten om elkaar te beschermen. Hoe schattig is het dat hij zijn Camilla deze zomer tijdens de paardenraces op Royal Ascot helpt om dat ding goed op heur gezicht te zetten. Dit laat niet alleen de grote liefde tussen die twee zien, maar ook dat we best wel lief voor elkaar kunnen zijn en een beetje op elkaar moeten letten; we zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Een mooiere kerstgedachte is er toch niet?

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit