Dit is de beste remedie tegen een coronakater

Lockdown light en de hele dag regen; er zijn wel leukere dagen geweest de afgelopen jaren. Maar ik heb de remedie tegen mijn coronakater gevonden.

 

 

Als sinds ik verplicht thuiswerk hebben mijn vrienden van Radio2 me al door menig deprimerend uurtje zonder collega’s op de redactie getrokken. Zo begint mijn dag met Jan Willem en Jeroen, eet ik mijn bammetjes met Annemieke en werk ik samen met Gijs en Ruud de middag door. Want goede muziek is het beste medicijn tegen mijn coronakater.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door NPO Radio 2 (@nporadio2)

 

Nu het december is wordt het allemaal nog beter want ik mag mijn lijstje invullen voor de top2000. Sinds afgelopen zaterdag kan ik weer stemmen en het lijkt wel of het ieder jaar moeilijker wordt. Ik mocht maximaal 35 nummers invoeren en ik hoor nog steeds muziek die ik er ook wel in wilde hebben.

 

Wat dacht je van het wonderschone Auto Vliegtuug van Rowwen Hèze?

 

 

I Feel for You met de schoudervullingen van Chaka Kahn?

 

 

Of My First My Last My Everything met de heerlijke stem van Barry White?

 

 

Dit is echt het leukste lijstje van het jaar, want voor je het weet zit je de hele middag te zoeken naar je favoriete muziek en heb je die hele corona even niet meer in de gaten. Kaarsjes aan, pot thee en een plak chocolade erbij. Niks meer aan doen!

 

Vanaf eerste kerstdag wordt de hele lijst uitgezonden en ik ben benieuwd of Danny Vera’s Roller Coaster dit jaar weer op nummer 1 staat. (Ook een beauty trouwens!) Stemmen kan nog tot vrijdag 3 december 16.00 uur.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit