Dit is de BBQ die jij wel mooi vindt

 

Want al die andere zijn toch zeker spuuglelijk?

 

 

 

Mannen en fik, ik vind het toch altijd een wonderlijke combinatie. Die van mij is er zo dol op dat hij zelfs als de sneeuw tot aan zijn enkels staat de barbecue nog aansteekt. Hij staat dan ook bekend als Mister BBQ en kan kiezen uit drie (!) verschillende bakbeesten die uiteraard bij ons in de tuin staan. Nu zul je mij niet horen over het lekkers dat hij van die dingen tovert. Dat zit helemaal snor. Maar man, man, man, wat vind ik ze toch lelijk.

 

Maar met dit cadeau voor Vaderdag doen wij in Huize Smit niet alleen hem, maar ook onszelf een groot plezier. Moet je zien hoe leuk. Een barbecue die wel leuk staat in de tuin. Bovendien ruim je hem zo weer op als je hem niet gebruikt en staat ie niet in de weg tussen mijn potten geraniums en lavendel.

 

Ik had ‘m al een paar keer gespot in het tuincentrum, deze Cobb houtskoolbarbecue, waarmee je met hetzelfde gemak kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken als met zo’n enorme joekel. Deze zet je in een handomdraai op tafel in je tuin of op je balkon. Hij verbruikt 80 procent minder briketten en met de Cobble stone is ie in drie minuutjes al gebruiksklaar. Ook heel handig: hij is zo weer schoon want alle rvs onderdelen kunnen in de vaatwasser.

 

Uiteraard is de Cobb verkrijgbaar is dat slome zwart en aluminiumgrijs, maar ook in gezellig zalmrood, petrol en azuurblauw. En als ie helemaal is afgekoeld stop je hem in zijn vrolijke jas en berg je hem op in de trapkast of de schuur tot de volgende BBQ-bonanza. Er zijn ook talloze bijpassende accessoires te koop zoals een wokpan en een pizzasteen, heb je meteen een cadeautip voor zijn volgende Vaderdag.

 

En mocht je nou net als mijn meneer ook graag grillen op vakantie? Dan neem je hem zo onder je arm mee naar de camping, de boot, je vakantiehuisje, het strand of het park. Man blij, jij blij.

 

 

 

Cobb Pro Zalmrood €189,- 
Cobb Draagtas Cobb Grill Xl Blad €34,95

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit