Deze zondag is ook een windag

 

 

Deze zondag hangt de romantiek in de lucht want ik mag een sprookjesachtig arrangement weggeven, zomaar omdat het zondag is…

 

 

Romantiek in Rotjeknor, op zaterdag 21 en zondag 22 augustus staat het Park bij de Euromast bol van de dromerige muziek tijdens Het Weekend van de Romantische Muziek

 

 

Liefhebbers van klassieke en romantische muziek kunnen tijdens dit idyllische festival genieten van optredens van bekende musici onder wie de Britse contrabassist Dominic Seldis (van het Koninklijk Concertgebouworkest en jurylid van het televisieprogramma Maestro), bariton Henk Neven, gitarist Eric Vaarzon Morel, pianist Hannes Minnaar, Het Doelen Ensemble met Maya Fridman (cello) en Maarten van Veen (piano), en zo kan ik nog wel even doorgaan. En weet je wat zo leuk is, de bezoekers van dit evenement trekken altijd hun mooiste outfits en hoed uit de kast om er een extra leuk feestje van te maken.
 

 
Op zondag is het de Dag van de Romantische muziek en op zaterdagavond vindt het exclusieve Maanlichtconcert plaats. Zie jij jezelf al onder de sterren zitten met een heerlijke dinerbox van chef-kok Raymond Mertowirdjo? Daarin zit een geweldig vijfgangenmenu dat opent met een gazpacho van meloen en komkommer en eindigt met een open pavlova.

 
Zie je het voor je? Lekker hè? Dan wil je dit vast wel winnen, zo’n Culinair Romantique Arrangement met 2 kaartjes voor het Maanlichtconcert en de 5-gangen dinerbox voor twee ter waarde van 170 euro. Vanwege de coronarichtlijnen hoef je niet op je vaste plaats te blijven zitten maar mag je overal in het park genieten van het heerlijke diner, de romantische muziek en van elkaar. Elk nadeel heb z’n voordeel dus.
 

Klinkt dit je als muziek in de oren? Houd dan zaterdagavond de 21e augustus vrij in je agenda en vergeet niet om een reactie onder dit Facebookbericht achter te laten. Mailen kan ook naar winnen@franska.nl.
 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit