”Ik ben nogal groot geschapen”

 

Onze columnist opereert undercover en ontfutselt mannen de échte waarheid over het daten. Deze week was Karel op date met Marjan

 

Vanaf het moment dat ze bij me aan tafel schoof, wist ik het: deze wil ik, en wel vanavond nog.

 

Ja, dat klinkt misschien niet zo respectvol, maar voor mij is seks een belangrijk onderdeel van een relatie. Ik had dat trouwens ook in mijn profiel gezet, dus ze wist precies waar ze aan begon.  

 

Of: precies? Ze wist nog niet exáct wat ze zou gaan meemaken, want dat zet je natuurlijk niet in je profiel. Ik schep namelijk niet zo graag op, maar ik kan je verklappen dat ik nogal groot geschapen ben en dat die van mij het áltijd doet.

 

Van veel vrouwen waar ik het bed mee deelde, hoorde ik dat die van hun man het plafond niet meer zag. Dat gebeurt bij mij dus nooit en daarom komen de ladies graag naar mij toe.

 

Vroeger dacht ik trouwens altijd dat dat haperen kwam door de vrouwen waarmee die kerels het moesten doen. Ja, serieus. Als je soms ziet hoe slecht vrouwen zichzelf gaan verzorgen als ze wat ouder worden, bah. Dan kan ik me dus best voorstellen dat zo’n man het kopje laat hangen en dat zijn gereedschap wat troosteloos naar de wereld gaat kijken. Dat alles, zeg maar, een beetje ‘down’ wordt. Hahahaha. Grappig, hè?

 

Maar ikzelf ga natuurlijk absoluut niet met een lelijk wijf naar bed. Nee, zeg. En de dames die ik verwen zien er altijd goed uit, maar hadden toch evengoed best wel vaak te kampen met een man bij wie de uitrusting wel héél erg aan het uitrusten was, zal maar zeggen. Snap je ‘m?

 

Ja, ik heb niet alleen een grote jongen, ik heb nog humor ook. Hahahaha.

 

En dat soort vrouwen, daar sta ik dus graag voor klaar, Alleen levert het nooit een echte relatie op en daarom had ik nu toch maar besloten om eens te gaan kijken op zo’n datingsite.

 

Nou, en daar was ze hoor: een match made in heaven.

 

Ze schoof bij me aan tafel in het restaurant, en wat mij betreft konden we meteen naar haar huis. Ze was bloedmooi. En ik doe er zelf ook nogal wat aan om er fantastisch uit te zien, dus waar zouden we nog op wachten, dacht ik? Ja, toch? Niet dan? Ik wilde wel. En zij ook.

 

Maar Rinus wilde dus niet. Rinus stak er een stokje voor, om het zo maar te noemen. En ik baalde flink.

 

Maar wie verwacht nou dat zo’n vrouw d’r hond mee naar boven neemt? Lag ik daar mijn best te doen met een keihard hijgende hond naast mijn oor die de hele vloer onder kwijlde en bij elk geluidje dat ik maakte ging piepen en me doordringend aan ging zitten staren. Dus na een kwartier heb ik gezegd: dat beest eruit, of ik eruit.

 

Grappig ook weer, in dit geval. Heb je ‘m?

 

Maar toen kon ík dus gaan. Ja, echt.

 

Rinus had er geen trek in om naar beneden te gaan en zij zal nu nooit weten wat ze gemist heeft.

 

Jammer voor haar dus. En op naar de volgende date!

 

 

 

Karel’s naam is vanwege privacy gefingeerd. Zijn echte naam is bekend bij de redactie..