Deze spiritueel helper heeft een wachtlijst tot 2024

 

Maar nu is er plek voor jou.

 

 

 

Gwenda Quax is spiritueel helper en geeft door wat ze binnenkrijgt. Nu weet ik dat onder jullie meteen twee kampen ontstaan: de voor- en de tegenstanders. Geeft helemaal niets. Gwenda heeft mij ooit gebeld op een moment dat ik het nodig had. Er was een wachtlijst, maar ze voelde dat ze me moest bellen. En geloof me, ik was opgetild door alles wat ze zei en zag en wist. Tot aan dat mijn dochter heel netjes schrijft maar zelf vindt dat ze heel slordig schrijft en dat Flo last had van diarree omdat ze de laatste dagen wit brood had gegeten. Los van veel weten kon ze ook puzzelstukken aanreiken waardoor ik dingen kon plaatsen en duiden en waardoor ik vertrouwen kreeg in het leven dat voor me lag. Omdat ik meer wist. Ik vond het zo’n levensveranderende ervaring dat ik meteen een plekje heb geboekt bij Gwenda. Dat duurt nog maanden, maar ik verheug me er nu al op. Gwenda is iemand die je leven leest, van alle kanten.
 

 

Normaal gesproken zou ik niet over Gwenda schrijven omdat ik je een beetje blij maak met een dood musje, want je zou nieuwsgierig worden naar Gwenda maar vervolgens geen plekje kunnen boeken. Maar Gwenda heeft een podcastserie gemaakt waarin ze elke week een thema belicht dat we allemaal wel herkennen. De eerste aflevering is ‘Gezin’. Wat bepaalt jouw plaats in het gezin en hoe buig je dat stereotiepe beeld dat mensen op je projecteren om als dat niet bij je past? Hoe ga je om met een ‘lastig’ kind of een kind dat heel druk is?

 

Tijdens mijn volgende boswandeling gaat ‘Makkelijk Praten’ (zo heet haar podcast want Gwenda praat makkelijk en veel) zo, hups, mijn oortjes in.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Gwenda Quax (@gwendaquax)


 

 

Daphne Deckers interviewdde Gwenda een tijd geleden. Ook een aanrader om te beluisteren.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach