Deze kleur gaan we dit seizoen volop dragen
 

Hij is chic, vrouwelijk, en vrolijk. Heb jij hem al in je kast hangen?

 

Herinner je je nog dat Lilian heeft geschreven over welke kleuren je het beste kan dragen als blondine en brunette? Weet je welke kleuren bij beide hoog scoren? Bessenkleuren! Van framboos tot blauwe bessen en braam, alle varianten zijn goed. Voor de blondine vooral met veel paarstinten, en voor de brunette met name de lichtere framboostint. Bessenkleuren passen eigenlijk bij iedereen, ook bij degenen met zwart, grijs, of wit haar. Het zijn kleuren die tijdloos, chic en vrouwelijk zijn. Daarom zijn we op de redactie o zo blij dat ze opeens overal te zien zijn.

 

Hoe combineer je ze het beste? Als een kleurenaccent bij grijs of zwart. Dus bijvoorbeeld een zwarte pantalon met gekleurde ‘bessen’-trui. Wil je eerst experimenteren om te kijken wat bij je past? Ga dan voor een sieraad zoals onderstaande oorbellen, of voor de schoudertas. Eindeloos combineren gegarandeerd. Hieronder zie je onze favorieten. Welke maakt jou helemaal hebberig?

 

 

1. Blazer met mooie glans, Laura Kent via Klingel, €79,99

 

2. Jurk van structuurmateriaal, Laura Kent via Klingel, €39,99  

 

3. Jurk Gesmokte Inzet, Laura Kent via Klingel, €59,99

 

4. Oorbellen met robijn, Klingel, €99,99 

 

5. Blouse met vele draagvarianten, Mona via Klingel, €49,99

 

6. Broek Frieda Straight, Paola via Klingel, €49,99

 

7. Schoudertas van zacht nappaleer, Cinque via Klingel, €139,95 

 

8. Jas met modieuze, platte kraag, M. Collection via Klingel, €99,99 

 

 

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn