Deze Hemelvaartsdag is ook een windag

 

Had je niet gedacht hè?! Benieuwd wat ik deze keer mag weggeven?

 

 

 

 

Jaja, nog een paar dagen en dan is het weer Moederdag. Voor velen een leuke dag met rommelige ontbijtjes op bed of pubers die de keuken overnemen omdat ze voor je willen koken. Maar voor een heleboel anderen ook een beladen dag omdat ze nooit moeder zijn geworden, geen moeder meer zijn, geen contact meer met hun moeder hebben of hun moeder is er niet meer.

 

Voor al die lezeressen die een moederfiguur hebben, missen, of (niet of niet meer) zijn heeft het Bloemenbureau Holland iets heel tofs: de AI-bloemist. Dat is een tool waarmee je heel makkelijk op de website van Fleurop door Artificial Intelligence een superduper hyperpersoonlijk boeket bloemen kunt samenstellen dat helemaal bij de ontvanger past.

 

Weg dus met dat saaie supermarktboeketje, het is hoog tijd voor bloemen die écht spreken, waarmee je iemands persoonlijkheid echt kunt symboliseren. Met de tool van de AI-bloemist vul je de karakteristieken in van degene die je wilt verwennen en zo verras je die persoon met een prachtig, op maat gemaakt boeket.

 

De AI-bloemist zit vol mogelijkheden want elke bloem in dit meesterwerk vertegenwoordigt met haar betekenis een unieke eigenschap. Persoonlijker wordt het niet. Als de AI-tool klaar is met denken en je op maat gemaakte boeket heeft samengesteld, ontvang je een lijst met de bloemen voor je boeket. Hiermee ga je naar je lokale bloemist, die vervolgens je persoonlijke boeket tot leven brengt. Et voilà! Liever online via Fleurop bestellen? Dat kan ook. Je boeket wordt dan mét gepersonaliseerd kaartje (in verschillende schrijfstijlen, hoe leuk is dat?!) binnen een dag thuisbezorgd.

 

Wil jij ook een mooi boeket winnen voor een moederfiguur in jouw leven? Of vind je dat je er zelf gewoon een hebt verdiend, om wat voor reden dan ook? Laat me dan onder dit Facebookbericht weten waarom en wie weet win je een van de 10 (!) cadeaukaarten ter waarde van 35 euro om zelf via Fleurop een mooie bos bloemen te bestellen.

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit