Deze flirttechniek zou bij iedereen werken

 

Je kan zeggen wat je wil en ja, het is gi-gan-tisch verslavend, maar je kan ook daadwerkelijk wat opsteken van TikTok.

 

 

 

Zo heb ik al menig recept ervanaf gehaald, net als handige Amazon-aankopen voor in huis, maar blijkbaar kan ik dankzij TikTok ook mijn liefdesleven fixen. Daar gaat nu namelijk de Triangle Method viral, een flirttechniek die er gegarandeerd voor zou zorgen dat iemand voor je valt.

 

Het heeft zijn naam te danken aan de volgorde hoe je naar iemand kijkt, want daar zou het geheim in zitten. Letten we even op? Het is eigenlijk heel simpel.

 

Dit is de Triangle Method
– Kijk iemand in zijn ene oog aan
– Kijk naar de mond van die persoon
– Kijk naar het andere oog van die persoon
– BAM, verliefd

 

Tenminste, als ik TikTok mag geloven. Deze techniek is ruim 24 miljoen keer bekeken en mensen zwéren erbij. Het zou zo foolproof zijn dat iedereen het kan, en dat de ander gegarandeerd voor je valt. Dat zou natuurlijk wel ideaal zijn, maar ik heb wel mijn vraagtekens bij beide beweringen. Ten eerste: is het wel zo foolproof of zie ik er gewoon als een idioot uit als ik iemand aanstaar in één oog en vervolgens in de andere? Ik vrees het laatste.

 

Ik ben hier stiekem tóch wel benieuwd naar, dus vooruit: ik ga deze techniek bij de eerste jongen die ik knap vind testen. Als we gaan trouwen zijn jullie allemaal uitgenodigd.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer