Deze B&B grenst aan de golf­baan en ligt ook nog eens op een beeld­schoon landgoed.

Een nachtje gratis slapen met een heerlijk ontbijtje toe? Wie weet!

 

Bed and breakfast Hoeve de Haar ligt op Landgoed Twickel in Twente en grenst aan een golfbaan.

 

Op de voormalige deel van de hoeve zijn zeven zelfstandige luxe kamers. Stuk voor stuk voorzien van een eigen badkamer en privé-ingang. Drie kamers zijn extra DeLuxe met een grotere kamer en badkamer, waarbij naast de grote inloopdouche ook nog een heerlijk bad aanwezig is.

 

In de huiskamer wordt onder meer uitgebreid ontbeten met allerlei lekkere streekproducten. Na het ontbijt doet ie dienst als lounge met een ‘Honesty Bar’ waarin de heerlijkste drankjes staan.

 

De Hoeve grenst aan een golfbaan, wordt omringd door bos en een grote tuin met diverse terrassen waar je prettig kunt genieten van de gezonde ‘Twentsche’ lucht.

 

 

 

Vlakbij zijn veel mooie restaurants, waar Hoeve de Haar diverse leuke arrangementen mee heeft. Daarbij is zelfs een haal- en brengservice mogelijk, zodat je zonder probleem een glaasje kunt drinken!

 

 

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting met ontbijt voor z’n tweeën.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Hoeve de Haar in Delden, telefoon +31 6 81190043.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl
De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans