Deze auberge ligt pal aan de Atlantische Oceaan in Normandië 

 

Wat je daar kunt winnen? Niet één, maar twee nachten voor z’n tweetjes!

 

Op nog geen vierhonderd kilometer van de Nederlandse grens ligt, vlakbij het havenstadje Dieppe en midden in het heuvelrijke Normandië, Auberge du Vieux Puits. Deze auberge uit 1850 biedt een schitterend uitzicht op de zee en de krijtrotsen. Verschillende bekende Fransozen, zoals Alexandre Dumas, George Sand en Monet, hebben in het stranddorpje Puys gewoond. Niet zo gek dat deze kunstenaars hier hun inspiratie vonden, want de zee en de luchten wisselen elke dag van kleur. Behalve Dieppe zijn ook Mers les Bains, Veules-les-Roses, Etretat, Honfleur en het chique Deauville goed bereikbaar.

 

 

 

En dan over de auberge waar het allemaal om te doen is. Die wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Natasja en Amir. Er zijn acht unieke kamers en ook nog eens een restaurant waar Amir achter de kachel staat en dat zo verdienstelijk doet dat hij al een aantal jaren op een rij wordt onderscheiden door Michelin. In het restaurant brandt op frisse avonden de open haard, maar zodra dat even kan wordt er buiten op het riante terras aan de oceaan gedekt.

 

 

 

Nou ja, als dat geen feestje is!

 

Wat je kunt winnen? Niet één, maar twee overnachtingen met ontbijt voor z’n tweeën.

 

Veel plezier alvast!

 

 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Auberge du Vieux Puits telefoon +33 2 35844735.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier twee nachtjes gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans