Dit liedje blijft in je kop hangen

 

Caroline: Franska wil graag een Top 100 samenstellen, wat een superleuk idee! Moet je zeker aan meedoen. Ik heb de hele tijd dat ene liedje in m’n hoofd dat je nu veel op de radio hoort. En laat mij meteen ook even jouw favoriete zomerhit weten. Op Facebook!

 

Zonder zomerhit geen vakantie natuurlijk… Zo’n liedje dat je niet meer uit je hoofd krijgt en dat je na, pak ‘m beet dertig jaar, nog steeds terugbrengt naar je vakantieliefde van toen, naar dat ene strandbarretje of die discotheek waar je de hele nacht zo zwoel danste met die Italiaan.

 

Hét onweerstaanbaarste nummer van 2017 is natuurlijk Despacito van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber. Binnen no time is het de meest gestreamde plaat ooit geworden, maar liefst 4,6 miljard (!) keer is het wereldwijd afgespeeld. En ook in de hitlijsten heeft de single in tientallen landen de top bereikt.

 

Ik zou zeggen: gooi je heupen los en gaan!

 

 

 

 

Journalist Caroline Griep doet iedere dag weer een poging tot opgeruimd leven. Daar schrijft ze over. En over alles wat er verder bij komt kijken om haar bestaan als zzp’er, emptynest-moeder, vrouw van 50+ en herstellend borstkankerpatiënt op de rails te houden.

Bron: nu.nl Beeld homepage: Dolce & Gabbana

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs