Doe je mee aan de Franska.nl TOP 100?

 

Je hebt het natuurlijk allang ontdekt, gelezen, gezien of gehoord, ik ben gek op muziek. Elke dag plaats ik een lekker nummertje op de Franska.nl Facebook-pagina. Om de dag gezellig mee te beginnen. En elke vrijdag vul ik de playlist op Franska.nl aan met vijftien nieuwe nummers.

 

Vandaag ook weer

 

Heb je het rijdende scootertje gezien als je de homepage opent? En de tekening van Portofino bovenaan? Om lekker in de sfeer te blijven, heb ik deze week gekozen voor Italiaanse muziek. Ik hoor heel veel enthousiaste verhalen over de muziek die ik kies. Veel herkenning, veel goeie herinneringen en lekker swingen als Radio Franska aanstaat. Zelfs mannen genieten mee. Dus wat denk je? Er is gewoon een gat in de markt voor een TOP 100 die wíj leuk vinden. Toch? Dus we gaan gewoon samen een eigen TOP 100 maken.

 

Doe je mee?

 

Natuurlijk heb je wel een nummertje dat met kop en schouders overal bovenuit steekt. Muziek die je elke dag wel wilt horen. Waar je mooie herinneringen aan hebt. Een nummer dat altijd maar in je hoofd blijft hangen… Als jij me je favoriete nummer stuurt, zet ik alles op een rij en kan het stemmen beginnen. Zin in. Ik hoor van je.

 

Meedoen is heel makkelijk

 

Stuur me gewoon je favoriet (of favorieten), dan ga ik ze op een rij zetten. Als je in de onderwerpregel Top100 zet, werkt het voor mij lekker handig. Mijn adres: franska@franska.nl

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter