De vakantie van de familie Verstappen

max verstappen kelly piquet

 

Vrijdag legt Max Verstappen zijn baksteen weer op het gaspedaal van zijn Red Bull-monster, maar de afgelopen week dook hij nog even full speed in het vakantiegeluk.

 

 

 

Ik als enorme Insta-stalker volgde het geheel via alle accounts om Max heen. Dat van Kelly Piquet, Victoria Verstappen (zijn zus), maar ook van beider moeders die het ook nog eens reuze gezellig met elkaar hebben.

 

Heb je het over een Max Match made in heaven, dan heb je er hier een te pakken. Max als zoon van een Formule 1-coureur en een racende moeder en Kelly Piquet, dochter van drievoudig wereldkampioen in de F1 Nelson Piquet en nota bene een Nederlandse moeder. Natuurlijk hebben die het gezellig met elkaar en begrijpen de moeders deze toch wat buitenaardse wereld en de wegen die daar bewandeld moeten worden.

 

Kelly kent het. De trainingen, het reizen, de aandacht, de kritiek en de weelde, maar ook het afzien. Want Formule 1 is topsport en voor de familie om daarin mee te bewegen is ook best een hoop gevraagd. Zeker als je nog een kleintje hebt waar je zorg voor draagt.

 

Van alle vakantiefoto’s is die van Max met de zwembandjes om in het zwembad mijn lievelings. Ben ik heel opdringerig als ik zeg te hopen op een kleine Verstappen-Piquet-nazaat? In ieder geval verheug ik me op aanstaande zondag. En nog meer op die zondag daarop. Keep pushing, Max.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Beeld: Instagram @kellypiquet

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach