De tv-dingen waarop we ons verheugen in 2020

 

Het nieuwe Robinson-seizoen is voorbij en dus heb je geen reden meer om die tv aan te knallen? Welnee joh, gekkie. Genoeg leuks om voor te leven dit jaar.

 

Hartstikke leuk die Netflix-verslavingen, YouTube-formats en vlogs, maar voor sommige parels van de Neerlandsche televisióóne wil ik toch écht grijpen naar die afstandsbediening.

 

Wie is de Mol?

Jawel: vanaf 11 januari giert de Mol-mania weer door Nederland. Een afvalrace met bekende Nederlanders waar zoveel tijd, budget en liefde in gepompt zit dat je het proeft vanaf de bank. Met China als speelveld kan het twintigste seizoen alleen maar een feest voor het oog worden. Snap je die hele WIDM-hype niet zo? Lees dan dit maar even. 

 

ADHDennis

Een persoonlijke favoriet waar ik al tijden naar uitkeek. Gloedjenieuw op SBS, met voormalige Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening. Meneer duikt de wereld in van de ADHD. En nee, hij heeft zich nooit laten diagnosticeren, maar is nu toch wel benieuwd of zijn onrust voortkomt uit ADHD. The good part? Vanaf morgen te zien bij SBS6.

 

Floortje Terug Naar Het Einde van de Wereld

YES. YES. YES: je favo traveljournalistengurl heeft ook een nieuw seizoen schoon aan de haak. In de nieuwste afleveringen van FTNHEVDW (is het nog wel een afkorting als het zo’n lang woord is?!) gaat de presentatrice op bezoek bij mensen die ze in de loop der jaren heeft bezocht. Wonen ze nog aan het einde van de wereld? En hoe gaat het met ze? We moeten nog wel efkes wachten, want in het voorjaar kunnen we los.

 

Five Days Inside

Een van de weinige Nederlandse programma’s waar ik een serieuze brok van in mijn keel kreeg. Het enige jammere is natuurlijk wel dat man-van-het-eerste-uur-Beau niet meer van de partij is (volgens mij kon hij het ook niet meer aan, zo intensief elke keer en dat snáp ik), maar gelukkig waren er drie gewillige presentatrices die dit varkentje wel even wilden wassen. Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger gaan Five Days Inside presenteren. Vanaf 14 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

 

Chateau Meiland 

Jaja, gutgut, natuuuuuurlijk verdwijnt Martien nog niet van de buis. De flamboyante kasteeleigenaar had in december al goed nieuws voor alle fans van de capriolen in Chateau Meiland; er komt namelijk een nieuw seizoen en hierin zal het gezin zich richten op een nieuw project. Op het Meiland-landgoed staat nóg een huis. In het nieuwe seizoen gaat de familie dit gebouw opknappen. ‘Er zit inmiddels wel al een nieuw dak op, maar de hele binnenkant, alle muren zijn eruit, dus dat hele huis moeten we gaan verbouwen,’ aldus Martien. Het gezin moet nog even bijkomen van de nieuwjaarsgeste, but trust me: die opnames zullen snel gepland worden. Wat goooooooed!

 

Door: Redactie Amayzine.com